online website builder

KUNSTSTOF PALLETS

Davicom is de leverancier van kunststof pallets. Wij beschikken over verschillende maten en kunnen meestal direct uit voorraad geleverd worden in heel Nederland.

Kunststof pallets 100x120cm Q nestbaar 1000kg


Kunststof pallets 100x120cm Q nestbaar 1000kg zijn de kunststof varianten van houten pallets. Deze kunststof pallets zijn verkrijgbaar in verschillende gangbare formaten en worden op veel locaties en industrieën gebruikt.
Het grote voordeel van kunststof pallets ten opzichte van houten pallets is, dat deze veel duurzamer zijn dan de houten. Een kunststof pallet kan bij zorgvuldig gebruik langer mee gaan dan een houten pallet.

KENMERKEN KUNSTSTOF PALLETS
Kunststof pallets bieden veel voordelen ten opzichte van de houten pallets. Zoals gezegd zijn de pallets een stuk duurzamer, dit heeft met meerdere factoren te maken, zo is de weerstand van een kunststof pallet beter dan die van een houten pallet.

Ze zijn namelijk (beter) bestand tegen corrosie, chemicaliën en rot, dit maakt ze ook hygiënischer. Kunststof pallets houden geen vocht vast en zijn eenvoudig schoon te maken door het effen oppervlak. In tegenstelling tot houten pallets hoeven kunststof pallets geen behandelingen tegen ongedierte te ondergaan.
Bijkomend voordeel van een kunststof pallet is dat deze een stuk lichter is dan een houten pallet, terwijl de stevigheid gelijk blijft.

Door de vorm zijn ze gemakkelijk stapelbaar, wat ze geschikt maakt voor het transporteren van goederen. Kunststof pallets hebben daarnaast het voordeel dat ze veiliger zijn dan houten pallets, deze bevatten vaak scherpe hoeken of losse spijkers, terwijl een kunststof pallets altijd een vlak en effen oppervlak hebben.

DE VOORDELEN VAN KUNSTSTOF PALLETS TEN OPZICHTE VAN HOUTEN PALLETS:

Duurzaam: De pallets gaan bij deugdelijk gebruik langer mee dan houten pallets.
Hygiënisch: Kunststof pallets zijn eenvoudig schoon te maken en houden geen vocht vast.
Gewicht: Kunststof pallets zijn veel lichter, ideaal voor export per luchtvracht.
Stevig: De kwaliteit doet niet onder voor houten pallets.
Vrijstelling voor export buiten Europa: Geen controles bij vervoer naar het buitenland.
Veilig: Kunststof pallets zijn effen en vlak, en bevatten geen scherpe hoeken of losse spijkers.
TOEPASSINGEN VAN DE KUNSTSTOF PALLETS
Kunststof pallets zijn geschikt voor het vervoer van de meeste transportgoederen. In bepaalde specifieke gevallen is een kunststof pallets zelfs verplicht. Bij branches waar hygiënisch vervoer vereist is, moet bijvoorbeeld een kunststof pallet gebruikt worden. Vooral in de voedselsector is dit vaak het geval. Ook in de chemische industrie worden doorgaans kunststof pallets gebruikt.

Adres

DAVICOM
Viaductstraat 115
9561 AG TER APEL
THE NETHERLANDS

Administratie

Btw nr.: NL856937563B01
K.v.k. nr.: 67336582
Iban nr.: NL38KNAB0255629044
Bic code: KNABNL2H